SAMSUNG

Samsung Electronics återuppfinner hela tiden framtiden. De utvecklar nästa generations produkter för en bättre morgondag. Konsumentelektronik, it, mobil kommunikation och nätverk är några av verksamhetsområdena, och innovativa bildskärmar och smarta mobiltelefoner är några av produkterna.


Samsungs digitala bildteknik berikar människors liv, inte bara genom att fånga speciella ögonblick, utan även genom att låta minnen delas direkt, när som helst, var som helst. Ett brett sortiment av innovativa bildskärmar gör det enkelt för alla att hitta en skärm som passar. Oavsett användare, användningsområde och arbetsplats.

Breda skärmar, multipla skärmar, smarta skärmar, skärmar med fokus på hög upplösning, skärmar för kontoret, för gaming ... oavsett vad du är ute efter, så finns det Samsung-skärmar som passar.

Samsung strävar ständigt efter meningsfull innovation med större värde och bekvämlighet för våra kunder. Ett stolt arv av över ett decennium av forskning och utveckling på Galaxy har erbjudit innovativa tekniker som hopfällbara smartphones, Galaxy 5G, Internet of Things, samt Samsung Knox, Samsung Pay, Samsung Health och Bixby. Smartphones, bärbara enheter, surfplattor och datorer bygger på dessa tekniker och kommer att skapa nya produktkategorier, lansera en ny era av mobila funktioner och anmärkningsvärda användarupplevelser för att driva branschen framåt.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.