Om oss

Verbit är en återförsäljare av IT-produkter. Vi har byggt vår e-handelsplattform på den absolut senaste tekniken i syfte att förenkla och förbättra din köpupplevelse. 

60 års erfarenhet inom IT

Vår ambition är att, på enklaste och absolut smidigast sätt, visa rätt produkt för dig och dina önskemål. Vi har över 60 års erfarenhet inom e-handel och IT. Med ett noga utvalt sortiment i kombination med en logistik i världsklass och effektiva inköpsprocesser så kan vi erbjuda dig som kund en bättre köpupplevelse. Smidighet är vårt mantra. Vi lovar dig som kund en enkel och tydlig navigering, tydlig och relevant information och snabba leveranser. Såklart alltid till rätt pris.

Få hjälp av specialister

Bli företagskund?

Kontakta oss på kundservice@verbit.se så hjälper vi dig att komma vidare. Vi har lösningsexperter inom klient, server och videolösningar mm

Vi erbjuder molntjänster och säkerhetslösningar. Vi använder Svea Finans till olika betalningsalternativ, kontakta oss för information.

Behöver du hjälp?

På vår kundservice-sida har vi samlat vanliga frågor och länkar till sidor med information samt kontaktuppgifter. Du kan också kontakta oss via vårt kontaktformulär.

Kundservice & kontakt

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.