Om oss

Verbit är en återförsäljare av IT-produkter. Vi har byggt vår e-handelsplattform på den absolut senaste tekniken i syfte att förenkla och förbättra din köpupplevelse. 

Vår ambition är att, på enklaste och absolut smidigast sätt, visa rätt produkt för dig och dina önskemål. Vi har över 60 års erfarenhet inom e-handel och IT. Med ett noga utvalt sortiment i kombination med en logistik i världsklass och effektiva inköpsprocesser så kan vi erbjuda dig som kund en bättre köpupplevelse. Smidighet är vårt mantra. Vi lovar dig som kund en enkel och tydlig navigering, tydlig och relevant information och snabba leveranser. Såklart alltid till rätt pris.


Varför Verbit?

Ett verb beskriver något man gör eller något som händer. Som en motsats till passivitet. Att agera, att ta kontroll. Den inställningen, i kombination med informationsteknik, IT, har förändrat världen flera gånger om. Det inspirerar oss varje dag, i allt vi gör. Därför kändes det självklart att dessa värderingar ska utgöra grunden för vårt företagsnamn. Så, vi är Verbit.


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.