PHILIPS

Som teknikföretag är Philips fast övertygade om att det alltid finns ett sätt att göra livet bättre. När det gäller bildskärmar finns ett brett utbud av innovativa lösningar som har utformats för att maximera produktiviteten och leverera bildskärmar med verklighetstrogen grafik för professionell användning.

I 130 års tid har Philips haft fokus på att förbättra människors liv med banbrytande innovationer. 

Philips levererar avancerade bildskärmar som förenar enastående visuell prestanda med elegant design, där hållbarhet är en prioritet. Förpackningarna till Philips skärmar består av helt återvinningsbart material och vissa modeller är tillverkade av så mycket som 85 procent återvunnen plast.

En av fördelarna med datorskärmarna är den personliga upplevelse de ger. Philips svängda skärmar tar den här upplevelsen ett steg längre och omger dig och ditt synfält med en rundning som härmar ögats naturliga form. Resultatet är en lätt uppslukande effekt som placerar dig i mitten, vilket minimerar distraktioner och ökar kvaliteten samtidigt som den ger extra ergonomisk visningskomfort.

Philips skärmar erbjuder en allt-i-ett-lösning med inbyggd kamera för videokonferenser

Säkerhet och komfort. Förhindra att kameran hackas genom att ha en integrerad uppfällbar webbkamera

Bekvämlighet. Förhindra oönskade tittare när den inte används. Hanteras enkelt med ett tryck.

Prydlig arbetsplats. Den integrerade webbkameran finns inbyggd i ramen, vilket innebär inga externa enheter eller extra sladdar som tar upp skrivbordsutrymme.

Samarbete öga mot öga. Förbättra samarbete och kommunikation med webbkameran på 2 megapixlar med FHD-upplösning som får samtal på skärmen att kännas som om ni befinner er i samma rum.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.