Jabra

Jabra har under de senaste 150 åren utvecklat teknik som får livet att bli och låta bättre och bättre. Det spelar ingen roll om du driver ett miljonprojekt hemifrån köket. Eller springer 5 km i parken för första gången. Pitchar en idé via video från Torshälla till Tokyo. Eller förlorar dig i din musik. Jabra finns här. Vad du än håller på med.

Var dig själv

Oavsett om du tränar för ett första maraton, pluggar mandarin på luncherna eller slappar i soffan i pyjamas framför repriser av Sex and the City (bara lugn, vi dömer ingen) gillar vi att du dansar till rytmen från din egen trumma.

Vi tycker nämligen att du ska ägna dig åt sånt som gör dig lycklig, och vi har tekniken som hjälper dig att få det att ske.

Jobba var du vill

Om dina kontorsvanor har brett ut sig från skrivborden hemma och på kontoret till ditt lokala fik, promenaden med ungarna till skolan och trängseln på pendelbussen har vi tekniken som hjälper dig att hålla kontakten.

Balansera arbetet och livet

Det har blivit så vanligt att dela upp arbetsveckan på olika platser att det inte ens är det nya normala längre. Du är alltid på språng och har ständigt nya ljudmiljöer omkring dig. Så vi har utvecklat våra produkter för att hjälpa dig att få arbetet att funka var som helst – vid allt från skrivbordet till kaffemaskinen och bortom det.

Du kan koncentrera dig och få jobbet gjort var du vill, och sen ta itu med den viktiga uppgiften att leva livet så väl du kan.

Se professionell ut

Från en fåtölj i Torshälla till ett styrelserum i Tokyo på en bråkdels sekund. Med vår banbrytande videoteknik ser du alltid professionell ut.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.