DELTACO

En sak är säker – teknisk utveckling är oundvikligt och DELTACO är alltid på jakt efter nya och exceptionella produkter. På så sätt kan de snabbt anpassa sig till innovation och erbjuda dig de senaste it-tillbehören där ute. Det som skiljer DELTACO från andra innovativa varumärken är attraktiva priser och generösa garantier.

DELTACO har genom åren utmärkt sig för sitt breda sortiment av ny teknik. Och med ett stort antal kategorier finns det alltid något för alla. Här hittar du det senaste inom kablar, batterier, elbilsladdning, kontor, laddning, smarta hem och mycket mer.

Företaget grundades i Sverige 1991 och är verksamt i alla nordiska länder med mer än 150 anställda. Deltaco är specialiserade på import och distribution av allt inom teknik – med de allra bästa produkterna för både B2B och B2C.

Ett av DELTACOS produktområden är powerbanks och trådlösa laddare. Praktiska produkter för livet i farten och folk på språng. Kraftfulla powerbanks och trådlösa laddare ser till att du aldrig blir avbruten mitt i ett samtal eller möte på grund av låg batterinivå. Enkelhet och effektivitet i en och samma enhet – precis vad du behöver för en problemfri vardag. Med DELTACO är du alltid bara ett steg från full laddning utan krångel.

Andra exempel på områden där DELTACOs produkter finns representerade är:

Kablar och adaptrar, med kvalitetsprodukter för mängder av olika användningsområden och tillfällen. 

Batterier, som är noggrant utvecklade för att båda klara tuffa krav och skona miljön.

Kontorsutrustning, med DELTACO Office, med ergonomiska och flexibla produkter för den moderna arbetsplatsen.

Smarta hem, med smarta artiklar inom områden de sedan tidigare har gedigen erfarenhet av erbjuder ett sortiment av smarta grenuttag, LED-lampor och IP-kameror.

DELTACO Gaming, med prisvinnande produkter och gaming för alla. För att spelare i alla åldrar och nivåer ska ha en chans att spela, med prisvärd spelutrustning till alla spelare.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.