APPLE

Grundat redan 1976 och i dag en världskänd leverantör av populära produkter som MacBook, iPhone, iPad, AirPod och Apple Watch. Kända för sin användarvänliga och eleganta design, och ett av det allra högst värderade företagen i världen.

MacBook Pro

Grym hastighet. Briljant skärm. Proffs på alla sätt. MacBook Pro spränger gränserna med M3, M3 Pro och M3 Max, häpnadsväckande avancerade chip som ger en enorm prestandahöjning och massor av möjligheter för krävande arbetsflöden. Med batteritid som är bäst i sin klass och en snygg 14  eller 16 tums Liquid Retina XDR-skärm är MacBook Pro en bärbar proffsdator utan like. Finns nu i rymdsvart, rymdgrått och silver.

MacBook Air

Välj storlek. Båda är lätta att ha med. Med 13- och 15-tumsmodellerna har du fler anledningar än någonsin att välja MacBook Air. Båda har blixtsnabb prestanda i en otroligt tunn och bärbar design. De är superladdade med M2-chippet och har upp till 18 timmars batteritid.

iPhone 15- och iPhone 15 Pro-familjen

Magnifika material. Otroligt högupplösta bilder. iPhone 15 och iPhone 15 Pro. Upplev iPhone från dess bästa sida med tåliga material i en klass för sig, bilder i superhög upplösning och Dynamic Island.

Apple Watch Ultra 2

Äventyr på en ny nivå. Utformad för vildmarksäventyr och superladdade träningspass med en lätt titanboett, extra lång batteritid och den ljusstarkaste skärmen någonsin. Med dubbeltryck–gesten, ett magiskt sätt att interagera med Apple Watch, och Precisionssökning som visar vägen till din iPhone.   

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.